Betingelser for profiler på Sugar.

Gældende fra 1. jan 2017

Du skal være 18 år eller ældre for at oprette en profil på sugar.Det er ulovligt at indtaste en falsk (en andens) profil. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen.

Det er ulovligt at indtaste en andens mobiltlf. nr. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen.

Vi forbeholder os ret til at slette/ændre profiler, der udnytter Datingsiden kommercielt eller indeholder anden form for reklame, er anstødene, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et sobert niveau. Vi accepterer ikke nogen form for indhold af implicit eller eksplicit seksuel karakter. Dette er ligeledes gældende, hvis du føjer et billede til din profil. Vi accepterer ikke, at du oplyser din adresse, dit tlf. nr., din e-mail adresse eller andre former for oplysninger, der kan identificere dig.

Vi forbeholder os ret til at slette profiler, vi skønner useriøse, eller som på anden måde ikke har indtastet sandfærdige data omkring sig selv - evt. i kombination med en useriøs profiltekst eller slet ingen profiltekst.

Enhver form for pædofilt indhold eller andet indhold af direkte ulovlig karakter vil blive politianmeldt uden varsel med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen.

Det er ikke tilladt at oprette en profil, der kan forbindes med en anden person. Ligeledes er det ikke tilladt at oplyse andres e-mail adresser, adresser, telefonnumre eller anden form for kontaktinformation. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen.

Det er ikke tilladt at sende eller videresende breve på Datingsiden indeholdende kommercielt, anstødene eller diskriminerende indhold, kædebreve eller kontaktoplysninger på andre personer.

Vi kan til enhver tid ophæve (slette) en profil uden forvarsel, såfremt én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes.

Ved oprettelse af profil på datingsiden giver du samtidigt samtykke til, at vi må vise din profil for Datingsidens brugere,samt sidevisninger på Websitet. En profilvisning kan indeholde oplysninger om din politiske overbevisning, religion, seksualitet og lignende oplysninger, hvis du har indtastet sådanne på din profil. Hvis du ønsker at tilbagekalde dette samtykke, skal du slette din profil. Du er selv ansvarlig for at slette din profil, hvis du ikke længere ønsker, den skal være aktiv.

Alle personlige data bliver behandlet fortroligt og bliver ikke videregivet uden brugerens accept.

Det er ikke tilladt at invitere, afvikle eller annoncere for arrangementer, der på nogen måde har økonomisk vinding for arrangøren. Dvs. at arrangementer med forudbetaling, tilmeldingslister eller andet organiseret indhold ikke er tilladt på Datingsiden.

Annoncering
Det er ikke tilladt at annoncere for firmaer, websider eller lignende i din profiltekst, interne mails eller via indlæg på bloggen.
Billeder, hvori der indgår reklame for firmaer, websider eller lignende, vil også blive anset for at være annoncering.
Alle, som mod reglerne alligevel lægger annoncer eller anden reklame ud på sitet, vil som minimum blive faktureret kr. 5000,-


Ønsker du at oprette en lovlig reklame på sitet, bedes du kontakte vores support, som kan informere dig om de gældende priser for annoncering


Tilmelding.

Sugar er 100% gratis.Betingelser for indsendelse (upload) af fotos på Datingsiden


Betingelser for profilfoto
Billedet skal kun være af dig selv, det skal være nutidigt, og du skal have brugsretten til billedet.
Billedet må ikke indeholde logoer, links eller referencer til andre websites.
Billedet skal være af sådan en størrelse og kvalitet, at det er tydeligt at se, hvem personen er.
Billedet må ikke indeholde sammenklipninger/collager eller påtegninger.

Billedet må ikke virke voldeligt, truende, ikke sobert eller have stærke seksuelle undertoner.
Billedet må ikke indeholde spildplads (dvs. billedet skal gå fra kant til kant), ingen rammer og det skal vende rigtigt.
Billeder, som må betegnes som modelbilleder og fakes, bliver ikke godkendt, førend man kan fremvise et normalt dagligdagsbillede til at verificere ægtheden.
Billeder, som ikke opfylder ovenstående krav, vil blive slettet uden varsel.Kontaktoplysninger
Profoto
Forum Kirkevej 24
6715 Esbjerg N
app@websterco.dk

CVR/SE nr. 16974935